Nationale Diabetes Challenge start ook in gemeente Altena

Foto: Aangeleverd
25 april 2023, 11:37
Verlopen

ALTENA - Gemeente Altena doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2023. Deelnemers wandelen wekelijks, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers bij u in de buurt.

Wilt u werken aan uw gezondheid en/of heeft u (een verhoogd risico op) diabetes? U bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen. De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor uw gezondheid en daarnaast nog gezellig ook.

Vanaf de eerste week in mei starten de eerste wandelingen van de groep bij u in de buurt. Men houdt rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u nog niet zo ver kunt lopen. Samen wordt getraind voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. Deelname is gratis. De Nationale Diabetes Challenge wordt feestelijk afgesloten op het NDC Festival op 16 september in Tilburg. Meer weten of aanmelden? Stuur een e-mail naar r.hofstede@gemeentealtena.nl of bel 06-83 10 79 52.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl