Sterrenplan Biesboschzwemmers weer succes

Foto: Aangeleverd
25 april 2023, 11:49
Verlopen

ANDEL - Voor de laatste keer dit winterseizoen hadden de jongste leden van de Biesboschzwemmers diplomazwemmen voor het KNZB Sterrenplan.

Het thema van deze periode was ‘Ik zwem verschillende slagen’, maar het ging niet om de standaard wedstrijdslagen. De ruim twintig zwemmers tussen de 6 en 13 jaar moesten aan de trainers en ouders laten zien dat ze de samengestelde rugslag beheersten, maar ook de Japanse crawl of de dubbele Spaanse slag zwemmen. Het Sterrenplan heeft laten zien dat de kinderen met veel plezier deelnemen aan de trainingen en dat ze graag stickers willen verdienen. Een bijkomend voordeel is dat ook de wedstrijdslagen verbeteren.

Vanaf 24 april gaan alle trainingen weer in Zwembad Werkina plaatsvinden en vanwege het succes van het Sterrenplan de afgelopen winter periode is er besloten om ook deze zomer door te gaan. Nieuwe leden zijn altijd welkom en zij mogen vier keer gratis meetrainen. De trainingen voor de jongste leden is op maandag- en donderdag avond van half zeven tot kwart over zeven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl