Uitdeelactie bloemenzaad door Agrarische Natuurvereniging Altena Biesbosch groot succes

Foto: Aangeleverd
25 april 2023, 11:39
Verlopen

ALTENA - De uitdeelactie van bloemenzaad door de Agrarische Natuurvereniging Altena Biesbosch is ook dit jaar weer een groot succes geworden.

Op donderdagavond 20 april is nog meer bloemenzaad uitgedeeld op de vier locaties in Altena dan vorig jaar. De Agrarische Natuurvereniging hoopt dat het snel iets warmer wordt, zodat de zaden gezaaid kunnen worden en Altena weer gaat bloeien. Het eerste zakje is dit jaar door voorzitter Minette Straver-van de Wetering uitgedeeld aan Marianne Sijberden, directeur van de VVV Biesboschlinie in Woudrichem.

De Agrarische Natuurvereniging hoopt overal in Altena over een paar weken mooie bloemenranden te zien. Een mooi gezicht natuurlijk, maar vooral ook voor de vergroting van de diversiteit van wilde bijen en andere insecten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl