16 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt tijdens lintjesregen in Altena

Foto: Gemeente Altena
26 april 2023, 13:15
Verlopen

ALTENA - In de gemeente Altena zijn dit jaar op woensdag 26 april 16 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

Het opspelden van de lintjes vond overwegend plaats bij de mensen thuis. Uit Hank: Cor Geelhoedt en Dirk van Hees. Uit Drongelen: Bas de Waal en Arie van der Perk. Rinus Punt uit Genderen. Uit Andel Ad Kant en Sandra Sterrenburg-van de Wetering. Uit Sleeuwijk: Frederik van Beek en Reinier van der Giessen. Uit Almkerk: Nico Vink en Gerrie van Wijk. Uit Nieuwendijk Hillebrand Dekker, Jan van Nordennen, Theo Hakkesteeg, Anneke van Maastricht-Pruissen en Riet Groeneveld-van de Water. Vijftien decorandi zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, één decorandus werd Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeester Lichtenberg reed naar de woonadressen toe om de gedecoreerden thuis de verrassen. Hij verblijdde een ieder met de heuglijke mededeling en speldde de versierselen bij de decorandi op. In het gezelschap van de burgemeester waren ook muzikanten opgenomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl