Feest bij Fair van Ver

Foto: Archief
27 april 2023, 06:24
Verlopen

WOUDRICHEM - De in 2003 opgerichte wereldwinkel in Woudrichem bestaat in mei 20 jaar. De winkel viert deze mijlpaal op zaterdag 13 mei in de cadeauwinkel ‘Fair van Ver’.

De wereldwinkel is in 2003 opgezet door een groep enthousiaste vrijwilligers. En nu 20 jaar later wordt deze winkel, inmiddels onder de naam ‘Fair van Ver’, nog steeds met evenveel inzet gerund door vrijwilligers. Vrijwilligers die zich inzetten om producten uit verre landen voor een eerlijke prijs te verkopen. Een eerlijke prijs voor de producenten, die hierdoor een menswaardig leven op kunnen bouwen. De vrijwilligers, zowel bestuur als winkelpersoneel, zorgen met elkaar voor een eerlijke en moderne cadeauwinkel midden in de vesting Woudrichem.

Vanaf zaterdag 13 t/m zaterdag 21 mei krijgen alle klanten 20% korting op alle cadeauartikelen. Daarnaast kunnen zij ook kans maken op een mooie prijs. Op zaterdag 13 mei is er voor iedereen een gratis kopje (eerlijke) koffie en thee met wat lekkers erbij. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is een letterspeurtocht uitgezet binnen de Vesting. Deze kunnen zij oplossen op zaterdag 13 en 21 mei. Na inlevering van de oplossing is er voor elke deelnemer een lekkere beloning.

Fair van Ver kijkt vol vertrouwen naar de toekomst van de winkel. Het ruime assortiment van originele cadeaus heeft voor iedereen wat te bieden. Van diverse levensmiddelen tot prachtige aardewerk schalen, kleurrijke metalen bloemen en vogels. Maar ook unieke sieraden, sjaals en tassen behoren tot het aanbod. Ga zelf eens kijken bij ‘Fair van Ver’, Kerkstraat 7 in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl