Sleeuwijker voor de rechter voor stalking en ernstige bedreiging

Foto: Archief
28 april 2023, 06:43
Verlopen

SLEEUWIJK - Een 59-jarige man uit Sleeuwijk stond voor de rechter voor stalking en ernstige bedreiging van een vrouw uit Breda.

De man uit Sleeuwijk zou de vrouw allerlei verwensingen via mail en sms hebben gestuurd. Hij benaderde haar werkgever in Breda en schreef dat ze een ‘aan cocaïne verslaafde hoer’ en drugshandelaar was. Naar zijn zeggen is de vrouw zijn ex, maar de vrouw ontkent dit. Ze is doodsbang voor de bedreiger. De man uit Sleeuwijk zegt dat hij niet de dader is, maar een vrouw die voor hem zorgde zou de dader zijn.

Tot nu toe is de verblijfplaats van deze vrouw onbekend. Het Openbaar Ministerie betwijfelt of deze onvindbare vrouw überhaupt wel bestaat. De rechtbank honoreerde het verzoek om de man voorlopig vrij te laten, gezien zijn thuissituatie. Hij moet zich wel melden bij de reclassering, zich laten behandelen en hij krijgt een contactverbod met het slachtoffer, haar familie en collega’s.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl