Fotowedstrijd WaterPracht; stuur uw foto in voor 21 mei

Foto: Aangeleverd
3 mei 2023, 08:36
Verlopen

REGIO - Dit jaar bestaat Waterschap Rivierenland 750 jaar: een mooi moment om bij stil te staan.

Dit jaar is het 750 jaar geleden dat het eerste waterschapsbestuur in het rivierengebied ontstond. Graaf Floris V van Holland regelde dat. In de eeuwen die volgen komen er dijken, dammen, stuwen en gemalen om het water te beheersen. Water is dus van alle tijden. Dat zie je terug in het landschap.

750 jaar Waterschap Rivierenland is een mooi moment om daar even bij stil te staan en om dat vast te leggen. U wordt uitgedaagd om het gebied in te gaan en een foto te maken met als onderwerp ‘WaterPracht’. Maak die foto en doe mee aan de fotowedstrijd. Upload uw foto vóór 21 mei 2023. Een onafhankelijke jury zal de inzendingen beoordelen. Daarbij wordt gekeken naar twee categorieën deelnemers: jeugd tot 18 en volwassenen. De winnaars ontvangen hun foto uitvergroot op plexiglas. Onder de overige deelnemers worden cadeaupakketten verdeeld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl