Man krijgt 27 maanden cel vanwege drugs in Giessen

Foto: Archief
5 mei 2023, 16:55
Verlopen

GIESSEN - Een 35-jarige man uit Leerdam is woensdag 3 mei door de rechtbank in Breda veroordeeld, omdat in zijn woning in Giessen mogelijk tientallen kilo’s drugs waren gevonden.

De man kreeg van de rechtbank 27 maanden cel opgelegd en werd door de politie direct in hechtenis genomen. De man werd in 2019 gearresteerd, nadat buurtbewoners uit Giessen melding hadden gedaan bij Meld Misdaad Anoniem. Ze zagen dat het huis van de man nauwelijks werd bewoond, maar ze zagen regelmatig verdachte activiteiten. De politie vond bij de inval 52 kilo harddrugs.

De rechtbank oordeelde dat niet alle drugs voldoende waren getest en daardoor was er maar bewijs voor een derde deel van de drugs. Dat de man na de uitspraak direct in hechtenis werd genomen, leverde in de rechtbank veel emotie op.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl