Tweede Biesbosch Dweildag op zaterdag 13 mei in Werkendam

Foto: De Herrie Meuzikken
5 mei 2023, 08:04
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 13 mei 2023 wordt in het centrum van Werkendam de tweede Biesbosch Dweildag georganiseerd door dweilband 'De Herrie Meuzikken'.

Tijdens de tweede Biesbosch Dweildag doen dit jaar 17 dweilbands mee. Dit betekent dat er zo’n 300 muzikanten muziek gaan maken. Gezamenlijk zullen zij om 10.30 uur het openingsnummer spelen onder leiding van Wim van de Heuvel. Na de opening zal er, verdeeld over 7 podia welke over de Hoogstraat en Lijnbaan verdeeld zijn, door de dweilbands de gehele dag opgetreden worden. Alle bands treden 4 maal op. Er zijn dus die dag 68 optredens.

Er wordt bij de optredens ook gejureerd door een vakkundige jury. Rond 15.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Na het uitreiken van de prijzen zal met alle muzikanten nog Het Biesboschlied gespeeld gaan worden. Iedereen is van harte welkom in het centrum van Werkendam om deze gezellige dag mee te maken van 10.30 tot 16.00 uur. De Herrie Meuzikken is een onderdeel van muziekvereniging Irene.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl