Botsing tussen bestelbus en auto op Bandijk in Werkendam

Foto: Archief
8 mei 2023, 22:34
Verlopen

WERKENDAM - Een 19-jarige man uit Made en een 69-jarige vrouw uit Goudswaard zijn maandagochtend gewond geraakt bij een botsing in Werkendam.

De man bestuurde een bestelbus en de vrouw een personenauto en kwamen rond 11.45 uur met elkaar in botsing op de Bandijk. Het ongeval was zo ernstig dat er een traumahelikopter moest landen. De auto raakte bij het ongeval van de weg en belandde in de sloot. De bestelbus kwam op zijn kant tot stilstand op het fietspad en raakte zwaar beschadigd.

Volgens een woordvoerder van de politie liepen de man en vrouw fracturen op bij de botsing, maar zijn ze niet in levensgevaar. Een traumahelikopter ging ter plaatse. De vrouw is onder begeleiding van een trauma-arts naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. De man ging met een ambulance naar het ziekenhuis. Na het ongeluk werd de Bandijk tijdelijk afgesloten door de politie. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl