ChristenUnie Altena: ‘Verruim aanbod van lessen rondom veiligheid’

Foto: Archief
8 mei 2023, 22:39
Verlopen

ALTENA - ChristenUnie Altena heeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd om het aanbod van lessen rondom veiligheid weer te verruimen.

De partij ontving signalen uit het onderwijsveld dat de keuzemogelijkheden voor de invulling van deze lessen, met name over Halt, zijn ingeperkt. De scholen willen echter graag de invulling van de lessen zo goed mogelijk laten aansluiten op de situatie van de leerlingen, wat per school kan verschillen.

ChristenUnie vraagt daarom het college om het aanbod van de lessen weer ruimer te maken, zoals voorheen. Volgens de partij past dit geheel in het kader van de beleidsnota integrale veiligheid, waarin een brede prioritering is aangegeven en niet beperkt is tot slechts enkele onderwerpen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl