Locatie en datum Boerenerfdag 2023 bekend

Foto: Archief
8 mei 2023, 22:36
Verlopen

DUSSEN - Ook in 2023 staat de Boerenerfdag van Puur uit Altena weer op de planning.

Puur uit Altena is een samenwerking tussen ZLTO Altena Biesbosch, ANV Altena Biesbosch en de Streekproducenten en heeft als doel boeren en burgers uit Altena dichter bij elkaar te brengen. De Boerenerfdag is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ieder jaar een ander boerenbedrijf in Altena zijn deuren open zet voor bezoekers.

Zaterdag 26 augustus 2023 is het de beurt aan Akkerbouwbedrijf Bodemtrouw in Dussen. Arjan en Anneke de Graaf runnen samen met een medewerker het akkerbouwbedrijf met 150  hectare, waarop onder andere aardappels, uien, bieten, wintertarwe, graszaad, vlas en sperziebonen geteeld worden. Familie De Graaf en de organisatie kijken uit naar een fantastische dag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl