Landelijke Dag van het Kasteel ook in Dussen

Foto: Archief
10 mei 2023, 08:55
Verlopen

DUSSEN - Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, gaan de poorten van Kasteel Dussen open voor de Landelijke Dag van het Kasteel, een jaarlijks evenement voor jong en oud.

Laat u meenemen naar de Tijd van Toen. Er zijn radiografisch bestuurbare bootjes in de kasteelgracht, gevechtslessen van ridder Bas, een speurtocht in het kasteelbos. Vier het feest van de doop van de St. Ayles Skiff, drink een slokje bij Panoramix, win de menhirrace, slenter over de boerenmarkt, laat u portetteren door karikatuurtekenaar Drew. Geniet van een hapje, drankje en de live muziek en vlieg mee op de vleugels van de adembenemende roofvogels.

Boven in de burgerzaal kunt u op de stripboekenbeurs door de geschiedenis dwalen. Misschien is uw favoriete striptekenaar aanwezig om uw boek te signeren, zoals Robert van der Kroft van Sjors en Sjimmie en Tim Artz van Tom Poes, Ollie B. Bommel en zijn nieuwste boek De Romeinen. Entree is € 8,- per persoon voor volwassenen en € 4,- per persoon voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Vriendenpashouders hebben gratis toegang. Zie www.kasteel-dussen.nl voor meer info.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl