Marianne Vos en andere wielersportprominenten te gast in Wielercafé

Foto: Archief
10 mei 2023, 08:42
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op 12 en 13 mei wordt het Marianne Vos Wielerfestival georganiseerd, met op vrijdagavond een Wielercafé bij Golfpark Almkreek in Almkerk en op zaterdag een toertocht door de Biesbosch, de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena.

Tijdens het festival zamelt Stichting Sterrenfietsen op een sportieve manier geld in voor het goede doel Stichting Hospice Altena. Bij het Wielercafé schuiven veel prominenten uit de wielersport aan tafel, gepresenteerd door sportverslaggever Gio Lippens. Wethouder Shah Sheikkariem vertelt over de ontwikkelingen met betrekking tot het Marianne Vos Experience Center, de beoogde locatie ervan en de activiteiten die er georganiseerd gaan worden.

Voorafgaand aan het Wielercafé kan er ook worden deelgenomen aan de clinic ‘In het wiel van’. Tijdens de clinic fietsen deelnemers samen met Marianne Vos en andere prominenten uit de wielersport verschillende rondes door het Land van Heusden en Altena en een gedeelte van de Bommelerwaard. De activiteiten zijn met name gericht op het sportieve bedrijfsleven en bieden een leuke en inspirerende manier om te netwerken en kennis te delen. Zowel beginnende als ervaren fietsers, evenals sporters met beperkingen, zijn van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden voor het Wielercafé of de toertocht kan via www.mariannevoswielerfestival.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl