Marianne Vos-prijs voor Froukje van Heusden en Henk van Noorloos

Foto: Team Jumbo-Visma
13 mei 2023, 12:11
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Vrijdagochtend heeft Froukje van Heusden de Marianne Vos-prijs uitgereikt gekregen.

Dit is een prijs voor een leerling van het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg die zich op een positieve manier heeft onderscheiden. Ook docent Henk van Noorloos werd met deze prijs verrast. Hij gaat eind dit schooljaar met pensioen.

Aansluitend onthulde Marianne Vos samen met Froukje van Heusden het Marianne Vos-tafeltje aan de Hoge Maasdijk in Andel. Het tafeltje, waarvan het blad is ontworpen door Ilse de Fijter, heeft de gemeente Altena aan Vos geschonken naar aanleiding van haar wereldkampioenschap veldrijden in 2022 in het Amerikaanse Fayetteville.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl