Maaswaarden ouderenzorg, zoekt vrijwillige collega’s

Foto: Archief
21 mei 2023, 11:54
Verlopen

ANDEL - Maaswaarden Ouderenzorg, locatie de Notenhoff, is op zoek naar nieuwe vrijwillige collega’s.

Men kan nieuwe enthousiaste mensen gebruiken voor afdeling de Zwaan van maandag tot en met zondag tussen 16.00 en 19.00 uur. Als vrijwilliger helpt u mee bij het bereiden van de maaltijd, uiteraard eet u zelf mee en draagt u bij aan de sfeer voor, tijdens en na de maaltijd. Na de maaltijd wordt er uiteraard ook nog een bakje koffie gedronken.

Heeft u wat tijd over en wilt u dat op een leuke manier besteden, dan is dit mogelijk iets voor u. U kunt contact opnemen met Elly den Dekker via 0416-698400 of een e-mail sturen naar e.dendekker@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl