Meidenavond: pizza’s maken op de Friendship in Sleeuwijk

Foto: Stichting Tienerfriends
21 mei 2023, 12:10
Verlopen

SLEEUWIJK - Heb jij zin om samen met je vriendinnen te genieten van zelfgebakken pizza’s en een gezellige avond? Meld je dan aan voor de meidenavond die binnenkort georganiseerd wordt op de Friendship in Sleeuwijk.

Stichting Tienerfriends organiseert in jongerencentrum de Friendship weer een meidenavond voor meiden vanaf 12 tot 23 jaar. Tijdens deze avond mag je zelf je eigen pizza’s maken en bakken. De avond start om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Meedoen aan de activiteit kost € 3,50. Opgeven is verplicht en kan door een appje te sturen naar 06 – 23 28 17 14. Een exacte datum is nog niet bekend.

Heb je vragen? Kijk dan op de website tienerfriends.nl of app ze naar het bovenstaande nummer. Je kunt het schip ‘de Friendship’ vinden op het adres Hoef 12 in Sleeuwijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl