Dagelijks Bestuur voor Waterschap Rivierenland is benoemd

Foto: Archief
1 juni 2023, 20:43
Verlopen

REGIO - Woensdag is tijdens de openbare vergadering van het Algemeen Bestuur het nieuwe dagelijks bestuur van Waterschap Rivierenland benoemd.

Ook heeft het Algemeen Bestuur ingestemd met het bestuursprogramma voor de periode 2023-2027. In het bestuursprogramma ‘Aan de slag met water’ staat in hoofdlijnen hoe het Waterschap omgaat met de thema’s die spelen in de samenleving, welke ambities het waterschap heeft en welke koers het wil varen in de bestuursperiode 2023-2027. De rode draad is het uitvoeren van de kerntaken. Kortgezegd: de bescherming tegen te veel water en zorgen voor genoeg en schoon water.

In het Dagelijks Bestuur zit één inwoner uit de gemeente Altena, te weten Melinda Boons uit Hank. Zij was tijdens de verkiezingen van 15 maart gekozen in het Algemeen Bestuur namens de BBB. Zij zal nu in het Dagelijks Bestuur plaatsnemen als heemraad middelen en wegen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl