Expositie ‘Kunst in Dussen’ op 3 en 4 juni

Foto: Kunst in Altena
2 juni 2023, 17:27
Verlopen

DUSSEN - In het weekend van 3 en 4 juni organiseert KunstinAltena de expositie Kunst in Dussen, waaraan meerdere kunstenaars uit Altena deelnemen.

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni biedt KunstinAltena de kans aan kunstenaars, wonend en/of werkend in Altena, om hun kunstwerken te exposeren in Dussen. De expositie vindt plaats in een leegstaand pand van Ballegooyen Modes aan de Molenkade nummer 15. Op zaterdag om 12.00 uur verricht wethouder Anneloes van Hunnik de opening. Beide dagen is de expositie geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Een negental kunstenaars hebben zich aangemeld. Het gaat om Rien van der Zwaan uit Almkerk met tekeningen, Cor Polak met schilderijen, Arie de Ruiter uit Wijk en Aalburg met papiersnijkunst, Mengolda van Andel uit Babyloniënbroek met geschilderde landschappen, Shirin Pormalek uit Meeuwen met olieverf geschilderde miniaturen, Heleen de Lange uit Nieuwendijk met schilderijen, Sia Hollemans uit Gorinchem met schilderijen en tekeningen, Lies Kersten uit Sleeuwijk met keramiek en cliënten van SOVAK-Rietveld uit Sleeuwijk met beschilderingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl