Fotowedstrijd Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie

Foto: Stichting Oude Hollandse Waterlinie
2 juni 2023, 21:03
Regio Info

ALTENA - De jaarlijkse fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft als thema ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’. En dat is niet zomaar gekozen.

Wandelen langs de Oude Hollandse waterlinie is namelijk echt een belevenis. Wij dagen u uit om de wandelschoenen aan te trekken en een mooie foto te maken. Er is voor dit thema gekozen omdat het gebied van deze oudste waterlinie zich daar uitstekend voor leent. Op pad langs de linie komt u op de mooiste plekken. Langs kronkelende riviertjes, molens, sluizen, gemalen en door gezellige vestingstadjes. Dwars door het Groene Hart van Holland. De elementen vertellen u het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie. Gaat u op pad voor het perfecte plaatje?

U kunt tot 1 oktober 2023 uw foto(‘s) per e-mail insturen. Meedoen is leuk en u kunt daarnaast ook nog een geldprijs winnen. De eerste prijs is € 150,-, de tweede € 100,- en de derde € 50,-. De voorwaarden en contactgegevens staan op de website van de stichting, dat is www.oudehollandsewaterlinie.nl/fotowedstrijd-2023.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl