Inloopbijeenkomst dorpsstrategie Almkerk op 12 juni

Foto: Archief
2 juni 2023, 21:32
Verlopen

ALMKERK - De gemeente Altena nodigt iedereen van harte uit voor een inloopbijeenkomst op maandag 12 juni over de dorpsstrategie in Almkerk.

Samen met de gemeente Altena is adviesbureau Stantec gestart met het opstellen van een dorpsstrategie voor Almkerk. Naast woningbouw komen hierin ook de thema’s sport en voorzieningen (waaronder detailhandel) aan de orde. Op een bijeenkomst in de Almkreek op 8 mei heeft Stantec verteld hoe het proces er uit ziet om tot de dorpsstrategie te komen. Deze bijeenkomst is vooral bedoeld om uw mening te delen. U krijgt tijdens de inloopavond informatie over enkele belangrijke keuzes die de gemeente de komende maanden moet maken. U kunt hierover met de gemeente Altena in gesprek en u kunt uw mening laten horen.

Graag ontmoet men u op 12 juni in Golfpark Almkreek aan het Hoekje 7b in Almkerk. De avond is opgedeeld in een aantal tijdsblokken zodat men voldoende tijd heeft om met u in gesprek te gaan. U kunt aan het begin van ieder uur, dus om 18.00, 19.00 en om 20.00 uur langskomen binnen het blok dat u het beste schikt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl