Slootjesdag op Fort Giessen op 10 juni

Foto: Archief
2 juni 2023, 20:55
Verlopen

GIESSEN - Wat leeft er allemaal in de sloot? Kom naar Fort Giessen voor een zoektocht in de natuur onder water.

In aansluiting bij de landelijke slootjesdagen voor jong en oud die de IVN jaarlijks organiseert, gaat u deze middag beestjes vangen in de sloten die om het fort heen liggen. Om 13.30, 14.30, 15.30 en om 16.30 uur gaat een gids van natuurbeschermingsvereniging Altenatuur met een groep kinderen en hun ouders op pad. Als er genoeg bijzondere diertjes zijn geschept gaat u ze op het fort bekijken en met behulp van zoekkaarten op naam brengen. Ga op onderzoek uit, gewapend met schepnet, waterbak en loeppot!

Natuurlijk kunt u ook wandelen over het fortterrein en door de fortgebouwen. Het fort is opengesteld op 10 juni van 13.00 tot 17.00 uur. Deelname en toegang zijn gratis en aanmelden niet nodig. Kijk ook op de website www.fortbijgiessen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl