Voltena verwelkomt Bo Bakker en Senna van den Berg

Foto: Voltena
2 juni 2023, 21:00
Verlopen

WERKENDAM - Team Voltena Dames 1 is blij en trots dat het overgrote deel van het team bij elkaar blijft. De speelsters kiezen met overtuiging voor een verdere ontwikkeling van het team in de Eredivisie en daarnaast ook voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Er is afscheid genomen van Lynn van Mill, die vanwege privé redenen naar het noorden van het land verhuist. Voltena verwelkomt twee nieuwe spelers. Bo Bakker komt van Volley Tilburg. Senna van den Berg komt van Sliedrecht Sport.

De trainers Johan van Vliet en Debora Kadijk zijn heel blij met de komst van deze speelsters. “Zij passen in het DNA van Voltena, zijn leergierig en hebben een goede klik met hun toekomstige teamgenoten. Daarnaast hebben zij beiden ook een grote affiniteit met beachvolleybal. Wij kijken uit naar een mooie toekomst met hen.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl