Boekenmarkt in Uitwijk met zes verkoopdagen

Foto: Boekenmarkt Uitwijk
10 juni 2023, 16:27
Verlopen

UITWIJK - De boekenmarkt van de Protestantse Gemeente Uitwijk en Waardhuizen is weer terug met zes verkoopdagen.

Op zes dagen in juni en juli is er de mogelijkheid om het juiste boek of boeken te vinden. Er is keuze uit meer dan 12.000 boeken in diverse genres. Denk dan aan kinderboeken, oude- en antieke boeken, romans, pockets, wetenschappelijk, kookboeken en nog veel meer.

De markten vinden plaats op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni, vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni, vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Op vrijdagen is de markt van 14.00 tot 20.00 uur geopend en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur. De boekenverkoop vindt plaats vanuit de tuinbouwkas aan de Lageweg 34 in Uitwijk. De route daar naar toe is aangegeven met routebordjes in de vorm van een kerkje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl