Reünieconcert Andels Fanfare Corps op 8 juli

Foto: Archief
10 juni 2023, 13:14
Verlopen

ANDEL - Ter ere van het 130-jarig bestaan van het Andels Fanfare Corps organiseert men op 8 juli een reünieconcert.

Het Andels Fanfare Corps is opgericht op 23 april 1893. Op zaterdag 8 juli 2023 wordt stilgestaan bij het 130-jarig jubileum in de vorm van een openluchtconcert bij de Romboutstoren in Andel. Tijdens dit concert spelen niet alleen de huidige leden mee, maar ook oud-leden zullen meerwerken.

Het concert begint op 8 juli om 16.30 uur op het plein bij de Romboutstoren. Het is de bedoeling dat iedereen een eigen klapstoel meeneemt en zo zijn eigen plekje veilig stelt. Kijk voor meer informatie ook op de website www.andelsfanfarecorps.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl