Woerkumer Bier Gilde sluit af met OLDSKOOL brewery

Foto: Woerkumer Biergilde
10 juni 2023, 16:17
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 15 juni komt brouwer drs. Dennis Kort van OLDSKOOL brewery uit Eindhoven naar de vesting van Woudrichem.

Iedere derde donderdag van de maand organiseert het Woerkumer Biergilde een speciaal bier proeverij. Het gilde bestaat uit echte bierliefhebbers en heeft geen winstoogmerk. Het biergilde richt zich ook op bierliefhebbers die graag kennis over bier wil vergaren, die kennis willen delen en die vooral samen willen proeven en genieten. Dennis Kort is een begrip binnen de craftbeer wereld. Door gewerkt te hebben bij onder andere de Texelse Bierbrouwerij en Brouwerij St. Christoffel wordt Dennis vanaf 2008 gefascineerd door bier. Om zijn kennis naast zijn brouwerijwerk te vergroten volgde hij StiBON opleiding. Na het behalen van zijn diploma in Oostenrijk (Doemens) mocht hij zichzelf op 25-jarige leeftijd Internationaal Biersommelier noemen. De een-na-jongste ter wereld des tijds.

De proeverij bestaat uit 5 proef glazen, uitgebreide proefnotitie-formulier en is inclusief bittergarnituur in de pauze en bitterballen na afloop. De kosten zijn € 19,50 per persoon en men kan zich opgeven via info@woerkumerbiergilde.nl. De aanvang op 15 juni is om 20:00 uur in Het Arsenaal in Woudrichem, onder het Visserijmuseum, aan de Kerkstraat 41.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl