Dichter en spreker Hans Bouma naar Almkerk

Foto: Archief
19 juni 2023, 14:44
Verlopen

ALMKERK - Op zondag 25 juni gaat in de ochtenddienst in de Gereformeerde Kerk in Almkerk voor de bekende schrijver, dichter en spreker Hans Bouma. Hij wordt daarbij muzikaal ondersteunt door de organist Celis Dekker.

Het thema van de dienst is ‘Een verhaal vol vragen’. Er zijn van die vragen die u als gelovige maar blíjven achtervolgen, dwarszitten, in het nauw drijven. Ingrijpende, pijnlijke, ultieme, echt laatste, allerlaatste vragen. Vragen aan wie? Aan wie anders dan aan Hem uit wiens handen u komt, uit wiens handen heel deze wereld komt.

De titel van deze dienst, waarin Hans Bouma samenvalt met degene die de vragen formuleert is ‘Een verhaal vol vragen’. Het verhaal wordt ingeleid door de poëtisch-muzikale collage ‘Altijd weer onvoorzien’. De dienst begint op 25 juni om 09.30 uur in de Gereformeerde Kerk in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl