Twee personen naar ziekenhuis door aanraking met grote partij bioslib

Foto: Archief
22 juni 2023, 20:08
Verlopen

SLEEUWIJK - Donderdagmiddag rond 13:45 uur zijn twee personen bij rioolwaterzuiveringsintallatie aan de Robijnsweg in Sleeuwijk in aanraking gekomen met een grote partij bioslib.

Een ambulance, de brandweer en de traumahelikopter werden opgeroepen. De beheerder en een medewerker van een aannemer kwamen in aanraking met een grote hoeveelheid bioslib. Hoe dit precies kon gebeuren, is nog onduidelijk. Beide personen zaten helemaal onder het slib en zijn ter plaatse onder de douche gezet en uiteindelijk uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Daar werden ze onderzocht om te kijken of ze een bacteriële infectie hadden opgelopen. Dit bleek niet het geval en beiden mochten daarna het ziekenhuis weer verlaten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl