Persoonlijk record voor Lars de Kooter tijdens NK Sprint

Foto: Archief
28 juni 2023, 23:32
Verlopen

ALTENA - In Zwemcentrum Rotterdam heeft Lars de Kooter namens de Biesboschzwemmers deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Sprint 2023.

Tijdens de NK Sprint kwam Lars aan de start van de 50 schoolslag en op dit nummer wist hij een dik persoonlijk record te zwemmen. Lars eindigde in de middenmoot, maar was met een persoonlijk record van bijna een seconde heel tevreden. Ondanks zijn goede resultaten ziet hij zich niet als sprinter.

Op 24 juni maakte Lars deel uit van een kleine groep zwemmers die meedeed in Giessenburg aan de strijd om de Doetse Kom Bokaal. Deze wedstrijd werd door De Linge PCG georganiseerd en van de elf teams wisten de 15 zwemmers beslag te leggen op de vijfde plaats in het eindklassement. De 15 zwemmers in Giessenburg wisten elf persoonlijke records en vier medailles te veroveren. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl