Inloopspreekuur Nederlandse taal

Foto: Archief
2 juli 2023, 11:31
Verlopen

WOUDRICHEM - Op diverse data in juli en augustus wordt het inloopspreekuur Nederlandse taal gehouden in De Werf in Woudrichem. De Nederlandse taal zal hier centraal staan.

Het inloopspreekuur is bedoeld om samen te zoeken naar een oplossing die het beste bij u past. De mogelijkheden zijn een (online) cursus, één op één met een Taalvrijwilliger of in een groep bij het Taalcafé. Mensen die hulp nodig hebben met taal kunnen bijvoorbeeld laaggeletterden zijn of mensen die nog maar kort in Nederland wonen.

U kunt op verschillende data in juli en augustus terecht voor het inloopspreekuur in de bibliotheekvestiging De Werf in Woudrichem. Kijk op de website https://www.bibliotheekaltena.nl/ onder ‘Agenda’ voor de data bij u in de buurt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl