Inschrijving kofferbakmarkt van KNS op 2 september geopend

Foto: KNS
2 juli 2023, 11:39
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 2 september vindt in Woudrichem op ’t Rond een gezellige kofferbakmarkt plaats. Vanaf 09.00 uur stellen de auto’s zich op, zowel op het middenplein als direct voor ’t Rondeel, om vanuit de kofferbak tweedehands spullen te verkopen.

Al jarenlang is de kofferbakmarkt op ’t Rond een begrip in Woudrichem en ver daarbuiten. De altijd drukbezochte markt staat garant voor een gezellige ochtend. Zoals gebruikelijk zal ook dit jaar een ensemble optreden van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd. Zij spelen gezellige, bekende muziek. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. ‘t Rondeel zet de deuren open, zodat u daar terecht kunt voor een vers kopje koffie, thee of iets fris. Ook worden er lekkere pannenkoeken verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kunst Na Strijd.

Wilt u met uw auto op ’t Rond uw spullen verkopen? Stuur dan een mail om een plekje te reserveren. Mail daarvoor naar kofferbakmarktkns@gmail.com. U betaalt inschrijfgeld en een borg. Als u de standplaats netjes opgeruimd weer oplevert, ontvangt u de borg retour.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl