Achter slot en grendel op Slot Loevestein

Foto: Slot Loevestein
9 juli 2023, 20:09
Verlopen

POEDEROIJEN - Deze zomervakantie staat het vakantieverhaal ‘achter slot en grendel’ centraal op Slot Loevestein.

Welke kostbaarheden stopt u in een kluis? En wat is wel kostbaar, maar niet in geld uit te drukken Denk aan je ouders, kinderen, geliefden, of de onschatbare waarde van vrijheid: de vrijheid om te denken wat u wilt en te houden van wie u wilt. Maar wat als u achter slot en grendel verdwijnt, omdat u een mening hebt uitgesproken? Is er dan ontsnapping mogelijk? Bezoek Loevestein in de zomervakantie van 8 juli t/m 3 september en ontdek alles over dit boeiende verhaal.

In de zomervakantie is Loevestein elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Een kaartje koopt u online of aan de kassa, de museumkaart en vestingpas zijn geldig. Voor alle informatie en activiteiten bezoekt u voor uw bezoek de website www.slotloevestein.nl/agenda/zomervakantie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl