ONK open water zwemmen en Biesbosch Open Water Race

Foto: Archief BOWR
9 juli 2023, 20:15
Verlopen

WERKENDAM - Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september organiseren De Biesboschzwemmers bij het Biesbosch MuseumEiland de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen, de Biesbosch Open Water Race en Biesbosch Challenges.

Het programma voor deze editie is inmiddels bekend en staat op de website www.bowr.nl. Dit jaar is de locatie bij het Biesbosch MuseumEiland nieuw. Het adres is Hilweg 2 in Werkendam.

Aan de eerste twee evenementen kunnen alleen wedstrijdzwemmers deelnemen, maar aan de Biesbosch Challenges kunnen ook recreanten deelnemen. Inschrijven voor de challenges kan via www.openwaterzwemmen.nl. Meer informatie is te vinden op www.bowr.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl