Tweedehands zomer boekenverkoop bij Wijkestein

Foto: Archief
9 juli 2023, 20:06
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 12 juli van 14.00 tot 16.30 uur wordt een extra zomer boekenverkoop georganiseerd door Maaswaarden ouderenzorg.

Er staan weer duizenden boeken te wachten om aan een nieuwe eigenaar te worden verkocht. De zomerverkoop is ook een mooie gelegenheid voor alle vakantiegangers die in de buurt op campings verblijven om gezellig een paar uurtjes te komen snuffelen tussen de vele boeken en vakantieleesvoer op te doen. Op alle gebied is er wel iets te vinden, oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, roman, thriller enz. Iedereen gaat hier wel met iets de deur uit.

De verkoop vindt plaats op de derde etage bij aanleuncomplex Munnikenstate, Azaleastreaat 26 in Wijk en Aalburg via de hoofdingang van Wijkestein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos via het e-mail adres b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl