Openstelling Fort Giessen op 22 juli

Foto: Archief
16 juli 2023, 11:21
Verlopen

GIESSEN - Het prachtig gerestaureerde Fort Giessen opent haar poorten op zaterdag 22 juli van 13.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn schitterende exposities over de geschiedenis van het Fort en onze streek tijdens Wereldoorlog I en over de natuur van ons mooie Altena. Ook kunt u in diverse films de restauratie van het fort en de rol van de forten van Altena in de Nieuwe Hollandse Waterlinie bekijken. Verder kunt u wandelen over het Fort en genieten van de flora en -fauna. Of met een trekpontje de fortgracht oversteken naar het educatie-park over WOI.

Heeft u interesse? De toegang is gratis en u kunt vrij rondwandelen. Als u graag uitleg wilt kunt u om 14.00 uur aansluiten voor een rondwandeling onder leiding van een gids. Fort Giessen is gelegen aan de Giessensesteeg in Giessen. Kijk ook op fortbijgiessen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl