Ronald Lacroes versterkt trainersstaf bij Voltena

Foto: Archief
16 juli 2023, 11:24
Verlopen

WERKENDAM - Voltena is er trots op te melden dat Ronald Lacroes de trainersstaf komt versterken. Hij zal komend seizoen trainingen gaan verzorgen voor dames 2 (2e divisie) en daarnaast voor spelers in de opleidingslijn.

Daarnaast hebben Voltena en Ronald, als drijvende kracht en inspirator achter de bekende Be Better Training volleybalschool de intentie uitgesproken mogelijkheden de onderzoeken naar de uitbreiding van deze volleybalschool in West-Brabant.

Ronald is een zeer ervaren opleidingstrainer. Zijn kernwaarden passie voor de sport, creativiteit en loyaliteit sluiten naadloos aan bij de waarden en visie waar Voltena voor staat. Zijn kennis, inzet en aanwezigheid betekenen een grote meerwaarde voor het volleybal in Altena en ook de regio daarbuiten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl