Autoruiten ingeslagen bij vier auto’s in Dussen

Foto: Archief
17 juli 2023, 20:56
Verlopen

DUSSEN - In Dussen hebben vandalen de ruiten ingeslagen van minstens vier auto’s.

Autobezitters ontdekten zondagochtend dat hun auto was vernield. De daders sloegen toe in de nacht van zaterdag op zondag. Een bewoner vermoedt dat de vandalen zijn auto al voor middernacht onder handen namen. De daders kozen hun doelwitten ogenschijnlijk totaal willekeurig. Twee gedupeerden hadden hun voertuig op het Groot-Zuideveld geparkeerd. Op het aangrenzende Noordererf sneuvelde ook een autoruit. De vierde auto stond in de Wilhelminastraat.

De politie zegt dat alle online aangiftes nog verwerkt moeten worden. Daarom kan zij nog niet zeggen hoeveel de schade in Dussen precies is.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl