Succesvol weekend voor Beachsport Vereniging Werkendam

Foto: Beachsport Vereniging Werkendam
18 juli 2023, 22:41
Verlopen

ALTENA - Afgelopen weekend was er een mooi vol weekend beachvolleybal.

De lagere divisies speelden in de omgeving van Utrecht, waar ook het hoogste niveau van Nederland, de Eredivisie in actie kwam. Het werd een succesvol weekend waar veel speelsters, trainend op de Copakadijk in Werkendam, in actie kwamen.

In de tweede divisie was er een mooie eerste plek voor het team Christa de Haan-Annerieke Nederveen. In de topdivisie was er een bronzen medaille voor het team Senna van den Berg-Jill Weeda. In de eredivisie miste het team Jill de Groot-Anique net het brons, maar behaalden een hele knappe vierde plaats. Goud was er in de eredivisie voor het team Raïsa Schoon-Katja Stam, die deze kans aangrepen om zich tussen vele internationale toernooien door te laten zien aan het Nederlands publiek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl