Achilles Veen start eerste training met acht nieuwe veldspelers en twee nieuwe keepers

Foto: Archief
26 juli 2023, 10:24
Verlopen

VEEN - Bij Achilles Veen verschenen op de eerste training acht nieuwe veldspelers en twee nieuwe keepers. Trainer Dennis van der Steen moet wennen aan de veranderingen, nadat zijn assistent Jean-Philip Becht terugkeerde naar Sliedrecht.

Bas van Loon werd doorgeschoven vanuit het trainerschap bij het tweede elftal. Van der Steen prijst Van Loon als een aanvulling op de staf. De technische staf heeft vijf weken om de groep klaar te stomen voor de openingswedstrijd in de vierde divisie C tegen Orion op 26 augustus.

Achilles Veen zocht naar ervaren spelers, waaronder Ingo van Weert en Stephen Warmolts. De club speelt dit seizoen alleen tegen zondagclubs, wat aanpassingen in voeding en schema’s vereist. Van der Steen is benieuwd naar de uitkomst van weekendvoetbal in het amateurvoetbal na dit seizoen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl