Goede generale voor beachers

Foto: Aangeleverd
26 juli 2023, 10:02
Verlopen

WERKENDAM - Met een overtuigende eerste plaats in de topdivisie bewees het beachvolleybalteam Sarah van Esch-Jill Weeda afgelopen weekend goed op weg te zijn naar het Nederlands Kampioenschap beachvolleybal, komend weekend in Scheveningen.

De speelsters zijn al jaren teamgenoten. Zij trainen samen op het zand en spelen samen eredivisie in de zaal bij Voltena. In competitieverband op het zand kwamen ze echter nog niet eerder samen uit.

De combinatie bleek echter uitstekend te werken en met vier klinkende overwinningen en veel belangrijker, veel spelplezier, was dit een prima generale repetitie voor het Nederlands Kampioenschap, waar ze ook samen gaan spelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl