Twee mannen proberen woning in Wijk en Aalburg binnen te komen

Foto: Archief
1 augustus 2023, 16:36
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bewoners van een woning in Wijk en Aalburg werden afgelopen zondagmiddag opgeschrikt door een drietal dat probeerden de woning binnen te dringen.

De twee mannen en een vrouw stonden aan de deur met de vraag om water en de vraag of ze gebruik mochten maken van het toilet. De bewoners vertrouwden de situatie niet en lieten het drietal niet binnen. Het drietal probeerde daarna het sleutelkluisje van de woning te openen, dat enkel bedoeld is voor de wijkverpleging.

De bewoners alarmeerden de politie die de verdachten op de Markt in Wijk en Aalburg aan kon spreken. De namen van het drietal werden genoteerd en het drietal werd nog enige tijd in de gaten gehouden. De politie waarschuwt alle inwoners van Wijk en Aalburg om extra alert te zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl