Gestolen witte Mercedes A250 AMG weer teruggevonden

Foto: Archief
2 augustus 2023, 17:47
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De gestolen witte Mercedes A250 AMG van een autobedrijf uit Wijk en Aalburg is weer teruggevonden.

Met de hulp van de politie kon de auto worden getraceerd en de bestuurder werd vervolgens aangehouden. Op Facebook deelt het autobedrijf dat er een spannende achtervolging heeft plaatsgevonden en dat, in samenwerking met de politie, de auto aan de kant werd gezet.

De Mercedes verdween afgelopen zaterdag. De dieven deden zich voor als potentiële klanten en maakten rond 16.00 uur een proefrit. Echter keerden zij niet meer terug met de auto. Het gedupeerde autobedrijf plaatse een oproep via Facebook aan de autodieven om de gestolen Mercedes met een waarde van 36.000 euro terug te brengen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl