Gewijzigd programma Zomerfeesten Almkerk vanwege slecht weer

Foto: Archief
2 augustus 2023, 17:45
Verlopen

ALMKERK - De Zomerfeesten in Almkerk zijn afgelopen maandag van start gegaan, maar vanwege het slechte weer hebben de organisatoren enkele wijzigingen aangebracht in het programma.

De festiviteiten, die twee weken duren tot en met zaterdag 12 augustus, bieden dagelijks een gevarieerd scala aan activiteiten, waarvan een deel in de buitenlucht plaatsvindt. Met de slechte weersvoorspellingen in het vooruitzicht, heeft de organisatie besloten om het geplande autovoetbal te verzetten.

Normaal gesproken stond het autovoetbal gepland voor komende zaterdag, maar dit wordt nu verplaatst naar een week later, op zaterdag 12 augustus. Hierdoor zal de Friesche Meerkamp, dat ook op zaterdag 12 augustus gepland stond, niet door kunnen gaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl