Speciaal Kick Off event voor ‘De Verborgen Eenzaamheid De Film’

Foto: Aangeleverd
10 augustus 2023, 11:52
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Dit najaar start De Haas Media Producties met de filmproductie van De Verborgen Eenzaamheid De Film.

De Verborgen Eenzaamheid De Film is een film gebaseerd en geïnspireerd op het persoonlijke leven van regisseur en filmmaker Ruud de Haas. Thema’s als emotionele verwaarlozing, mishandeling, verslaving, eetstoornis, pesten, suïcidale gedachten en afwijzing/trauma zullen in de film aangeraakt worden. De uiteindelijke film zal een groter en breder maatschappelijk doel gaan dienen. De film zal beschikbaar komen voor o.a. therapeuten, hulpverleners in de gezondheidszorg en hun cliënten. Speciaal om deze filmproductie tot stand te laten komen is er ook een crowdfundingsactie van start gegaan. De actie rondom de crowdfunding is te vinden op de website www.dehaasmediaproducties.nl.

Daarnaast organiseert De Haas Media Producties een speciaal Kick Off event in BuBeClu in Wijk en Aalburg op zaterdag 23 september 2023. Het programma start om 20.00 uur en zal eindigen zo rond de klok van 22.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is geheel gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl