Doe mee met ‘Start to Run’ vanaf 9 september

Foto: Archief
13 augustus 2023, 13:10
Verlopen

SLEEUWIJK - Wilt u ook beginnen met hardlopen? Lekker buiten zijn en uw conditie verbeteren? Het liefst bij u in de buurt? Maar vind u die eerste stap zo lastig? Dan is Start to Run iets voor u.

Vanaf zaterdag 9 september organiseert Altena Road Runners in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op uw eigen niveau, gaat u met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 09.30 uur hardlopen. U traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij u in de omgeving.

Na zeven weken bent u in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen, aanvang 19.45 uur. Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners, een vervolg cursus aan die ernaar streeft om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen. De startlocatie is in Sleeuwijk bij Atletiekpark Altena aan De Nieuwe Roef 1.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl