Motorcross Almkerk op 16 september

Foto: Archief
13 augustus 2023, 13:05
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 16 september gonst Almkerk weer van de crossmotoren. Motorcross Almkerk keert terug, met alles wat de liefhebber gewend was.

Crossteam Almkerk laat weten dat zij als organisatie er weer tegenaan gaan om er een mooie dag van te maken. Al sinds 2003 organiseert het crossteam de bij velen bekende motorcross van Almkerk met behulp van financiële middelen van sponsors en donateurs. Het eendaagse motorevent wordt gehouden op het terrein naast Iveco Schouten, aan de Almweg, een motorcross-wedstrijd tellend voor de West Brabant Cup. Tevens is een samenwerking met KTM Nederland opgezet om voor de jeugd gratis crossen aan te kunnen bieden.

Deze dag start om 08.30 uur en vanaf 18.00 uur is er gezellige feestmuziek in tent. De toegang is vanaf dit jaar gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl