Theatervoorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’

Foto: Gemeente Altena
13 augustus 2023, 12:53
Verlopen

GENDEREN - Met de theatervoorstelling ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ - morgen ben ik het toch weer vergeten, gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek. Op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie.

Het wordt een voorstelling voor theaterliefhebbers, mantelzorgers, zorgprofessionals en iedereen die ooit met dementie in aanraking zal komen. Deze voorstelling wordt gehouden op maandag 9 oktober om 20.00 uur in het Dorpshuis in Genderen.

Kaarten zijn gratis. Aanmelden is wel verplicht en kan via de website gemeentealtena.nl, waar u ook meer informatie kunt vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl