Wie nomineert u voor de innovatieprijs?

Foto: Pixabay
13 augustus 2023, 12:51
Verlopen

ALTENA - Iedereen kan een circulair talent zijn. En dat talent stimuleert de gemeente Altena door het uitreiken van de innovatieprijs circulair denken en doen.

De innovatieprijs circulair denken en doen wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Dutch Food Week. De prijs is bedoeld als motivatie en waardering voor personen, bedrijven en organisaties voor hun inzet op het gebied van circulair denken en doen. Personen, bedrijven en organisaties maken kans op deze prijs doordat ze worden genomineerd.

Wilt u een persoon, bedrijf of organisatie nomineren voor de innovatieprijs circulair denken en doen? Een nominatie indienen voor de uitreiking tijdens de Dutch Food Week 2023 is mogelijk tot 8 september 2023. De link naar het formulier is te vinden op gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl