ChristenUnie organiseert Patat en Politiek

Foto: Pixabay
27 augustus 2023, 10:45
Verlopen

ALMKERK - Op woensdagavond 13 september organiseren ChristenUnie Altena en PerspectieF, de jongerenorganisatie van de ChristenUnie, een avondje Patat en Politiek in ’t Wapen van Emmickhoven in Almkerk.

De avond is voor iedereen tussen de 15 en 30 jaar. Men gaat graag met u in gesprek over wat u bezighoudt en welke vragen over politiek er bij u leven. Daarnaast hoort men ook graag wat u anders zou willen zien in uw omgeving.

De avond start om 18.00 uur met patat. De avond wordt afgesloten rond 20.00 uur met een drankje. Voor meer informatie of opgave, kijkt u op https://altena.christenunie.nl/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl