Janneke de Jong uit Werkendam winnaar ANV fotowedstrijd

Foto: Janneke de Jong
27 augustus 2023, 10:11
Verlopen

WERKENDAM - Tijdens de Boerenerfdag, die zaterdag 26 augustus gehouden werd in Dussen, werd ook de winnaar bekend gemaakt van de fotowedstrijd van de Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch.

Tijdens de Boerenerfdag konden bezoekers hun stem uitbrengen op één van de ingestuurde foto’s. Er werden totaal 18 foto’s ingezonden van de resultaten van het bloemenzadenmengsel dat ANV in april uitdeelde. Janneke de Jong uit Werkendam stuurde ook haar foto in en zij werd tot winnaar gekozen. Haar foto kreeg twee keer zoveel stemmen dan de nummer twee.

Mensen die hun stem op deze foto uitbrachten gaven aan dat het zo’n fleurige, heldere foto met veel diepte is en goed laat zien hoe prachtig het bloemenmengsel is. Er is ook nog eens een koolwitje op te zien en tenslotte is de bloemenzaadactie vooral bedoeld om de diversiteit van insecten te vergroten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl